kolmapäev, 25. jaanuar 2012

Tšilli con carne

Kui leiaks kellegi sellise , kes kõik need retseptid siin üles märgiks , mis ma valmis teen , oleks väga :o)


Vahepeal on valminud mitmeid maitsvaid üllitisi . Üks nendest oli siis Tšilli con Carne "minu moodi"


Vaja läheb:

1 sibul

3-4 küüslauguküünt

1 tšilli

500g veise hakkliha ( võib ka olla segu , pool siga pool veist)

1 purk valgeid ube tomatikastmes

1 purk konserveeritud pruune ube

2 purki purustatud tomateid

maitsestamiseks soola, pipart ja ketšupit, pitsa maitseainet.


Kõigepealt haki sibul , küüslauk ja tšilli. Pane poti põhja pisut õli ning lisa sibul , küüslauk ja tšilli. Hauta neid seni kuni nad on klaasjad, lisa hakkliha. Maitsesta hakkliha soola - pipraga.Kui hakkliha on valmis siis lisa oad ja tomatid, nüüd keera kuumus maha ja lase vaikselt kastmel podiseda umbes 10 min. aegajalt segades, et põhja ei hakkaks. Maitsesta kastet ketšupi ja pitsa maitseainega. 5 min. veel podiseb ja siis ta valmis ongi!










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar