esmaspäev, 16. jaanuar 2012

Kanakoivad juurviljadega kookospiimas

Nädalavahetus on möödas ja aeg on retsept üles kirjutada. Plaanis oli teha ahjukana juurviljadega, kuid nagu alati muutub plaan käigu pealt ;o) ning valmistasin hoopis kanakoivad juurviljadega kookospiimas. Selleks läheb vaja:



8 kanakoiba( võivad ka olla kintsud, filee)

1 punane sibul

3 küüslaugu küünt

pool sidrunit

4 porgandit

1 tšilli

rohelisi herneid

brokkolit

soola

pipart

1 purk kookospiima ( võib asendada ka vahu - või kohvikoorega )


Pane ahi sooja 230 kraadi.

Hõõru kanakoivad soola ja pipraga . Puhasta juurviljad ning tee endale meelepärased tükid.

Võta klaasvorm ning pane põhja pisut õli , aseta vormi porgandid , tsilli, sidrun, sibul , küüslauk,herned, brokkoli . Kõige peale pane kanakoivad.

Aseta vorm ahju ja pööra kuumus kohe 200 kraadi peale. Lase kanal 30 min. pruunistuda ahjus, siis võta vorm välja ning vala peale kookospiim. Lase kanal veel 30 min ahjus olla. NB! kui on kanakintsud või suuremat sorti kana tükid siis kindlasti pikenda ahjusoleku aega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar